DR. SPILLER

 

Wat maakt Dr. Spiller zo bijzonder?

Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke grondstoffen, zachte conservering en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC® Emulsion System.

 

Voordelen van water in olie crème

Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, daar een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.

 

HYTEC® Emulsion System

In alle producten van Dr. Spiller wordt gebruik gemaakt van het HYTEC® Emulsion System. Dit is een gepatenteerde formule, die ervoor zorgt dat de lipidebarrièrelaag van de huid hersteld wordt. De huid is langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermd tegen externe factoren zoals fijnstof (CO2) en vrije radicalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EMANI VEGAN COSMETICS

 

De huidverbeterende minerale/vegan make-up producten van Emani zijn gemaakt voor zowel de normale als de meest geplaagde huid. Ze zijn ontworpen voor een mooiere uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd op natuurlijke wijze de huidgezondheid bevorderen. De poeders en liquids van Emani voorzien de huid niet alleen van een oogverblindende make-up, maar geven de huid ook voeding dankzij de natuurlijke ingrediënten zoals hyaluron en jojoba-olie. Ze dekken met hun natuurlijke ogende dekkracht roodheid door couperose, rosacea, acne en littekens, maar stimuleren met hun natuurlijke ontstekingsremmende en helende bestanddelen tevens het herstel van de huid na intensieve behandelingen als peelingen, mesotherapie of microdermabrasie.

CND SHELLAC

 

De nagellak van CND Shellac draagt als een gel. Kenmerkend is dat dit product twee weken perfect blijft zitten, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen of glans te verliezen. Scheurtjes, krassen of doffe nagels behoren hiermee tot de verleden tijd.

 

Een behandeling met Shellac nagellak verloopt als volgt:

Eerst worden de nagelriemen behandeld. Dan wordt de basecoat aangebracht, gevolgd door de kleurlak. Dit wordt herhaald totdat de coating perfect dekkend is. Tot slot wordt de top coat aangebracht. Alle lagen worden onder de UV-lamp uitgehard, zodat de lak meteen droog is.

Shellac nagellak is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma en gemakkelijk met de CND Nourishing Remover.